CELEBRITIES

Η εξομολόγηση της Beyoncé για το "θαυματουργό" κορμί της


30 Σεπτεμβρίου 2016

Ivy-park.png

Δεν πάνε πολλοί μήνες από όταν η Beyoncé κυκλοφόρησε και εκείνη τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα – μα τι έχουν πάθει όλες τους; Τα Ivy Park είναι ένα sportswear label με αρκετά προσιτές τιμές, το οποίο είναι διαθέσιμο σε πάνω από 50 χώρες. Μετά την πρώτη γεύση, με αρκετά αθλητικά κολάν με prints και sexy crop tops με κουκούλα, έρχεται τώρα και η φθινοπωρινή συλλογή, στην οποία πρωταγωνιστεί φυσικά η Queen Bey.

2016_BEYONCE_IVYPARK_140416

Ντυμένη με κομμάτια της συλλογής, η αγαπητή performer μας κάνει μια επίδειξη του τί μπορεί να κάνει το κορμί της, παρακολουθώντας την στην προπόνηση στο γυμναστήριο αλλά και στις πρόβες για το Formation tour. Η ίδια μάλιστα μιλάει για το πώς προσπαθεί να σπρώχνει το σώμα της στα όριά του.

«Έχω μάθει το σώμα μου ότι κάθε μέρα μπορώ να κάνω ένα μικρό βήμα παραπάνω. Ξέρω ότι το κορμί μου μπορεί να μάθει πώς να λυγίζει χωρίς να σπάει, ξέρω τι είναι ικανό να καταφέρει. Το έχω δει να κάνει θαύματα».

beyonce4

Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας: «Ακόμα κι όταν ο λαιμός μου καίει και τα πόδια μου νιώθουν ότι θα εκραγούν, κάνω εικόνα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, εκείνα που αγαπάω περισσότερο από κάθε τι άλλο. Τους φαντάζομαι όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο και σκέφτομαι τον εαυτό μου να τρέχει προς αυτούς και να χαμογελάνε και να φωνάζουν περήφανοι το όνομά μου και έτσι τα καταφέρνω μέχρι το τέλος. Ξεπερνώ τον πόνο και βρίσκω την αγάπη».

Της το είχατε εσείς της Beyoncé να είναι τόσο ρομαντική;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.