CELEBRITIES

Πώς προετοιμάζεται η Sarah Jessica Parker για το Διαζύγιο, με την βοήθεια του συζύγου της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

7 Οκτωβρίου 2016

Η αγαπημένη Sarah Jessica Parker είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και το σενάριο της νέας δραματικής κομεντί της HBO, με τίτλο "Divorsce", που θα κάνει πρεμιέρα τις 9 Οκτωβρίου. Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να μεταφέρει στην μικρή οθόνη όλες τις μικρές ιστορίες ανθρώπων που παίρνουν διαζύγιο και πώς αισθάνονται μέσα σε αυτήν την κατάσταση.

Στο περιοδικό Vanity Fair, αφού ρωτήθηκε σε ποια φάση της ζωής της βρίσκεται τώρα, απάντησε ότι τώρα που μεγάλωσε, βλέπει ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν τι είναι αυτό που τους οδηγεί στο να πάρουν διαζύγιο. Η Sarah Jessica Parker συνέχισε την δήλωσή της, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση ενός διαζυγίου για πολλούς ανθρώπους είναι κάτι τρομακτικό και επίπονο και ότι κανείς δεν είναι έτοιμος να το αποδεχθεί. Γι αυτό η ίδια προσπάθησε να μεταφέρει μέσα από τη νέα της σειρά, όλες τις ιστορίες των ανθρώπων που βιώνουν ένα διαζύγιο, ιστορίες που κρύβουν πόνο και στεναχώρια. Στο πλευρό της από την αρχή είχε τον σύζυγό της Matthew Broderick, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1997 και αφού γράφτηκε όλο το σενάριο, του ζήτησε να την βοηθήσει και να τις δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του.

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, φαίνεται να γνωρίζει καλά από χωρισμούς, τουλάχιστον επί της οθόνης, αφού ο χαρακτήρας της, η Carrie, είχε ζήσει αρκετούς με τον Mr.Big.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.