CELEBRITIES

Είναι αυτό το τέλος για το θρυλικό ριάλιτι των Kardashians;


9 Οκτωβρίου 2016

20160909_zaf_ny1_452.jpg

Όλοι μάθαμε ότι η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας πριν από μια εβδομάδα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο στο Παρίσι. Το χρηματικό ποσό που έχασε η γνωστή reality star ανέρχεται περίπου στα 11 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Κim αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. Ήδη έχει ακυρώσει πολλές εμφανίσεις της και ανέστειλε την παραγωγή του reality της οικογένειας. Σύμφωνα όμως με το TMZ, αν η Κim αποφασίσει να αποσυρθεί θα της κοστίσει μια περιουσία και συγκεκριμένα ένα εκατομμύριο δολάρια το μήνα.  Αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του οικονομικού συμβούλου των διασήμων, Samuel Rad, κάθε ποστ της reality star κοστίζει περίπου 20.000 δολάρια. Εάν όμως η  Kim φερθεί έξυπνα και εκμεταλλευτεί σωστά όλο το συμβάν με τη ληστεία, μπορεί να γίνει ακόμα πιο πλούσια.

Ο χρόνος θα δείξει τι θα αποφασίσει η αγαπημένη reality star και αν τελικά όλο αυτό είναι το τέλος ή μια καινούρια αρχή της αυτοκρατορίας Kardashians.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.