CELEBRITIES

H Rose McGowan αποκάλυψε πως βιάστηκε από μεγαλοστέλεχος του Χόλιγουντ


15 Οκτωβρίου 2016

ABACA_541239_055.jpg

Η ηθοποιός Rose McGowan είναι πέρα για πέρα έτοιμη να είναι ειλικρινής όχι μόνο με τον κόσμο, αλλά κυρίως με τον ίδιο της τον εαυτό. Ή όπως έγραψε και εκείνη στο λογαριασμό της στο twitter είναι έτοιμη "for some goddamned honesty in this world".

Η 43χρονη ηθοποιός μέσω του Twitter της και με αφορμή τα σεξιστικά σχόλια του Donald Trump απέναντι στις γυναίκες, πέταξε μία βόμβα και ενώ μέχρι τώρα είχε δώσει τη φωνή της στην καμπάνια #WomenCanStopTrump, αποφάσισε να μιλήσει και για κάτι ακόμα πιο σοβαρό.

Συνεισφέροντας στο #WhyWomenDontReport hashtag, η McGowan έγραψε: "Γιατί ο πρώην μου πώλησε την ταινία μας στο βιαστή μου για διανομή". "Γιατί είναι ένα κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ και στα Media και με ντρόπιαζαν ενώ συγχρόνως  κολάκευαν το βιαστή μου" και "Γιατί μια εγκληματίας δικηγόρος είπε επειδή έχω γυρίσει σκηνή σεξ σε ταινία δεν θα κερδίσω ποτέ σε μία δίκη ενάντια αυτού του μεγαλοστέλεχους σε στούντιο".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η McGowan μιλάει δημόσια για το ότι έχει επιβιώσει μιας σεξουαλικής παρενόχλησης. Τον Αύγουστο μοιράστηκε ένα δικό της ποίημα, στο οποίο μιλούσε για την εμπειρία της, κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας στo Brooklyn με αφορμή τη μόλις 6 μηνών ποινή φυλάκισης, που δόθηκε στον Brock Turner.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.