CELEBRITIES

Η απάντηση της Kylie Jenner, στις φήμες για τις πλαστικές


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

16 Οκτωβρίου 2016

Η Kylie Jenner, έρχεται συνέχεια αντιμέτωπη με τις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων, καθώς και οι αδελφές της ανά καιρούς επιβεβαιώνουν τις διάφορες αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει στον εαυτό τους. Μάλλον, για την Kylie ξεχείλισε το ποτήρι και βγήκε να απαντήσει δημόσια, για το αν είναι αλήθεια ότι έχει κάνει πλαστικές και συγκεκριμένα εάν έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα στα οπίσθιά της.

Η αγανακτισμένη Kylie, είπε την φράση "No ass implant" δύο φορές και δήλωσε ότι της αρέσουν τα οπίσθια της και δεν έχει σκεφτεί να κάνει καμία εμφύτευση. Συνέχισε δηλώνοντας, ότι είναι καλό να ξέρεις το σώμα σου, αναγνωρίζει τα τονισμένα σημεία και δεν πιστεύει ότι έχει πια και τα πιο μεγάλα οπίσθια του κόσμου...

fireshot-capture-226-kylie-kyliejenner-%e2%80%a2-instagram-_-https___www-instagram-com_p_bjtqehwh_vm_

Επίσης, η ερώτηση των δημοσιογράφων που κάνουν την τολμηρή Kylie Jenner να δυσανασχετεί, είναι αν έχει "πειράξει" το πρόσωπο της και ειδικά την μύτη της, γιατί καθώς την βλέπουν να μεγαλώνει έχουν εντοπίσει μεγάλες διαφορές. Η ίδια απαντάει και σε αυτό δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι η μύτη της είναι γλυκιά και πάντα της άρεσε, οπότε δεν υπάρχει καμία επεμβατική πράξη σε αυτή.

[gallery-706622]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.