CELEBRITIES

Η Beyoncé δεν σταμάτησε να τραγουδά, ενώ αιμορραγούσε


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

17 Οκτωβρίου 2016

Beyonce-tour-8A.jpg

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αγαπημένη μας Queen Bey! Κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Brooklyn, βάση της παγκόσμια περιοδείας Tidal X: 1015, η Beyoncé τραγουδούσε και χόρευε με πάθος, ώσπου μια στιγμή ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο αυτί της. H 35χρονη performance, την ώρα που τραγουδούσε το "Haunted", όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, έπιασε το αριστερό της αυτί και είδε στο χέρι της λίγο αίμα. Προφανώς ο τραυματισμός προήλθε από το μακρύ της σκουλαρίκι αλλά η ίδια δεν δείλιασε και δεν σταμάτησε στην μέση την συναυλία της. Αντίθετα, τράβηξε τα μαλλιά της από την άλλη πλευρά και συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πραγματικά πόσο θεά; https://twitter.com/DorianeADV/status/787462286566891520

Μόνο μια Beyoncé, θα μπορούσε ενώ αιμορραγεί να συνεχίζει να διασκεδάζει τους αγαπημένους της fan, γιατί είναι μοναδική και γιατί μπορεί!

[gallery-706840]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.