CELEBRITIES

Η Kylie Jenner οργάνωσε το τέλειο πάρτι για τον γιο του συντρόφου της


17 Οκτωβρίου 2016

Πολύ cool και άνετη αποδεικνύεται τελικά η Kylie Jenner, η οποία φρόντισε να οργανώσει ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τον 4χρονο γιο του συντρόφου της, Tyga, τον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως «τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου».

Ο King Cairo, του οποίου μητέρα είναι η Blac Chyna που τυχαίνει να περιμένει παιδί από τον αδερφό της Kylie, Rob (τέτοιο μπλέξιμο μόνο σε αυτή την οικογένεια!) πέρασε ένα υπέροχο απόγευμα στην έπαυλη της 19χρονης συντρόφου του μπαμπά του, με ένα πάρτι που λογικά θα του έμεινε αξέχαστο.

Ως προς τη διακόσμηση, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο. Το κεντρικό theme ήταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και η Kylie φρόντισε να γεμίσει τον χώρο με μινιατούρες Ferrari, χωρίς να λείπουν και άλλες ευφάνταστες λεπτομέρειες όπως ένα τραμπολίνο, ένα καρτ για αγώνες αλλά και μερικά άλογα.

[gallery-706897]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.