CELEBRITIES

Ο Tobey Maguire χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

19 Οκτωβρίου 2016

Maguire-and-Meyer-4.jpg

Ο διάσημος ηθοποιός Tobey Maguire και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Jennifer Meyer, φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να είναι άλλο μαζί και μετά από 9 χρόνια γάμου πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Και οι δύο δήλωσαν σε γνωστό περιοδικό, ότι μετά από εσωτερική αναζήτηση και αναθεώρηση, πήραν την απόφαση να χωρίσουν ως ζευγάρι. Ο Tobey και η Jennifer, συνέχισαν την δήλωση τους λέγοντας ότι η προτεραιότητα τους αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά τους, η κόρη τους Ruby, 9 ετών και ο γιος τους Otis, 7 ετών, στα οποία θα συνεχίσουν να προσφέρουν, πολύ αγάπη και σεβασμό.

Ο 41χρονος Tobey και η σύζυγος 39χρονη του Jennifer, πρωτογνωρίστηκαν το 2003 και τέσσερα χρόνια μετά έκαναν ένα κλειστό γάμο στην Hawaii, καλώντας μόνο συγγενείς και φίλους. Τότε η Jennifer Mayer, είχε δηλώσει δημόσια ότι βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής της και ο Tobey Maguire από την άλλη ότι ήταν στην ηλικία που είχε συνειδητοποιήσει ότι μετά τα ξέφρενα παιδικά του χρόνια, είχε έρθει η ώρα να βρει μια ισορροπία στην προσωπική του ζωή.

[gallery-707803]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.