CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kendall Jenner λατρεύει να δείχνει το στήθος της


19 Οκτωβρίου 2016

Όχι ότι δεν είναι προφανές μέσα από το Instagram της αλλά πλέον η Kendall Jenner επιβεβαιώνει ότι... κανένα πρόβλημα δεν έχει να μας επιδεικνύει το στήθος της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «W», το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι η στιγμή που έκανε το μεγάλο «μπαμ» ήταν όταν περπάτησε στο show του Marc Jacobs το 2014. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν είχε καθόλου άγχος, αντίθετα μάλιστα χαιρόταν ιδιαίτερα καθώς με το ημιδιάφανο top που φορούσε, όλος ο κόσμος θα μπορούσε να δει το στήθος της. Βοηθάει βέβαια και το ότι διαθέτει μια κάπως πιο αθλητική σιλουέτα, χωρίς πολλές καμπύλες, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν και τόσο «ακίνδυνο».

Pixelformula Womenswear Winter 2014 - 2015 Ready To Wear New York Marc Jacobs

«Νομίζω δεν είχα άγχος επειδή φορούσα flat παπούτσια, οπότε δεν θα έπεφτα. Τώρα γιατί δε με άγχωνε το ότι φαινόταν το στήθος μου, δεν ξέρω. Ήμουν ενθουσιασμένη βασικά. Λατρεύω να φαίνεται το στήθος μου. Είμαι νέα τώρα! Όταν είμαι μεγαλύτερη θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες και να σκέφτομαι πόσο ωραία έδειχνα».

Έχετε ακούσει κάτι πιο ειλικρινές; Εμείς όχι.

[gallery-707734]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.