CELEBRITIES

H Khloe Kardashian θέλει όλες οι γυναίκες να νιώθουν καλά με το σώμα τους


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

20 Οκτωβρίου 2016

20161018_zaf_rx3_1678.jpg

H Khloe Kardashian, έφτιαξε το τέλειο τζιν για κάθε σωματότυπο  και από ότι φαίνεται θα τα λατρέψουμε. Για αυτό και επέλεξε να συνεργαστεί με την ITB CEO Emma Grede και να βγάλουν το νέο fashionnable brand "Good American", με στόχο να κάνουν τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το μέγεθος που φορούν, να νιώσουν sexy και άνετες με ίδιο τους το σώμα. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο ομώνυμο site και στο Nordstrom (στα καταστήματα και online), με νούμερα από το 0 μέχρι και το 24.

Και οι δύο υπεύθυνες για την δημιουργία αυτής της εταιρείας, θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, για αυτό και κάθε κομμάτι της συλλογής βγαίνει σε τρία είδη σωματότυπων και έτσι μπορούν οι αγοραστές να μπουν στο site και να βρουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει. Ελπίζουν, ότι και άλλα fashion brands θα ακολουθήσουν αυτή την οδό για να παρέχουν ρούχα με στιλ σε όλα τα μεγέθη.

H Khloe και η Emma, σκέφτηκαν όλη αυτή την ιδέα μέσα από τις δικές τους ανάγκες, καθώς η Khloe δήλωσε ότι αισθάνονταν ντροπή όταν έβλεπε ότι το τζιν του αγαπημένου της brand, φτάνει μέχρι το νούμερο 10 και εκείνη ενώ φορούσε 12, αναγκαζόταν να το πάρει και να αισθάνεται αρκετά άβολα μέσα σε αυτό. Από την άλλη, η Emma συμφωνεί με την Khloe και δήλωσε με την σειρά της, ότι πάντα ήθελε να αλλάζει τα τζιν της και πιστεύει και πολλές άλλες γυναίκες.

Ο αληθινός λόγος για να δοκιμάσουν οι γυναίκες τα Good American jeans, είναι γιατί τζιν αυτά θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα και με την πίσω σας πλευρά.

 

[gallery-708181]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.