CELEBRITIES

Τι συνέβη όταν η Salma Hayek έριξε χυλόπιτα στον Donald Trump


23 Οκτωβρίου 2016

20161002_zaa_nc34_037-310x570-1.jpg

Η Salma Hayek δεν είναι οπαδός του Donald Trump  γιατί υποστηρίζει τη Hillary Clinton, όμως αποκάλυψε πώς συνάντησε για πρώτη φόρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.  Η ιστορία της έχει πολύ ενδιαφέρον.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφτηκε ένα ισπανόφωνο ραδιοφωνικό πρόγραμμα το El Εμφάνιση del mandril στο Radio Centro στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Hayek αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο Donald Trump προσπάθησε να γίνει φίλος με το αγόρι της προκειμένου να αποκτήσει το τηλέφωνο του σπιτιού της. Όταν το εξασφάλισε, την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να βγούνε. Εκείνη όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας ότι ακόμα και αν δεν είχε σχέση δεν θα έβγαινε μαζί του. Και τότε ο Trump έβαλε κάποιον να προωθήσει τη δημοσίευση μιας είδησης στα tabloid που έλεγε ότι εκείνος δεν ήθελε να βγει μαζί της επειδή ήταν κοντή.

Όμως ακόμη πιο απίστευτη είναι η τακτική που ακολούθησε ο μεγιστάνας μετά το περιστατικό. Ο ανεκδιήγητος Trump συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, όπου εξέφραζε δήθεν την οργή του για το δημοσίευμα. «Νόμιζε ότι θα προσπαθούσα να βγω μαζί του για να μην νομίζει ο κόσμος ότι εκείνος με "φτυνει"», εξηγεί σήμερα η 50χρονη ηθοποιός.  Η Salma Hayek έχει εκφράσει πολλές φορές τη δημόσια την αντιπάθειά της για τον υποψήφιο πρόεδρο..

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.