CELEBRITIES

Blake Lively-Ryan Reynolds: Δεν θα πιστέψετε πώς ξεκίνησε η σχέση τους


26 Οκτωβρίου 2016

Blake-Lively-Ryan-Reynolds-Quotes-About-Each-Other.jpg

Είναι από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του διεθνούς star system, κάτι που γίνεται αντιληπτό σε κάθε τους κοινή έξοδο. H Blake Lively και ο Ryan Reynolds βρέθηκαν στο εστιατόριο O Ya Japanese στη Νέα Υόρκη,προκειμένου να γιορτάσουν τα 40α γενέθλια του γοητευτικού ηθοποιού. Μάλιστα, το μέρος δεν επιλέχτηκε καθόλου τυχαία, αφού πρόκειται για το μαγαζί όπου ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους, το 2011, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «The green lantern».

«Εκείνη είχε βγει ραντεβού με άλλον, εγώ με άλλη, και ήταν ό,τι πιο αμήχανο μπορούσε να συμβεί και για τις δύο πλευρές, γιατί νιώθαμε τα πυροτεχνήματα να σκάνε στον αέρα». Τον επόμενο χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή.

14712078_312244545829412_7745688074809507840_n-copy

Η 29χρονη ηθοποιός λοιπόν, που πρόσφατα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία στο πολύ αγαπημένο της Instagram, η οποία απεικονίζει την ίδια να αγκαλιάζει τρυφερά τον Ryan Reynolds, ο οποίος με τη σειρά του κρατά επίσης μια φωτογραφία του ζευγαριού, από προηγούμενη έξοδό τους, μάλλον στο ίδιο εστιατόριο.

«@_o_ya_ Ερωτευτήκαμε στο εστιατόριό σου στη Βοστώνη. Παραμένουμε ερωτευμένοι στο εστιατόριό σου ση Βοστώνη. Σε ευχαριστούμε για το καλύτερο φαγητό και τις αναμνήσεις. Είσαι ο αγαπημένος μας. Ακόμα μια μέρα γενεθλίων με τον @vancityreynolds. Hey, Reynolds, μου αρέσεις (πάρα) πολύ. Just saying’…».

Έχετε δει πιο γλυκιά εξομολόγηση; Εμείς μάλλον όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.