CELEBRITIES

Ο Bradley Cooper έκανε έκπληξη στην Lady Gaga!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

26 Οκτωβρίου 2016

brandley-lady-9.jpg

Η Lady Gaga ήταν guest στην τηλεοπτική εκπομπή "Saturday Night Live" και ένας πολύ καλός φίλος σκέφτηκε να κάνει μια ωραία έκπληξη στην mother monster. Στα backstage της εκπομπής, λίγο πριν εμφανιστεί η Gaga, ένας πολύ γοητευτικός άντρας εισέβαλε μέσα και την αιφνιδίασε... Αυτός δεν ήταν άλλος, από τον αγαπημένο της φίλο Bradley Cooper!

Ο διάσημος ηθοποιός Bradley Cooper, έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής για να συναντήσει την φίλη του Lady Gaga και εκείνη από τον ενθουσιασμό της δεν έχασε λεπτό και μοιράστηκε με τους fan της, την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, λέγοντας την φράση "Look who showed up to watch me perform! What a guy. Talkin' creative and enjoying some backstage fun". Η εμφάνιση του Bradley ήταν casual, φορώντας bomber jacket και αθλητικό καπέλο και η Lady τράβηξε τα βλέμματα με τo Marc Jacobs σύνολο από την συλλογή Spring/Summer 2017, που επέλεξε να φορέσει.

brandley-lady-9

Η φιλία μεταξύ του Bradley Cooper και της Lady Gaga είναι δεμένη και δουλεύουν και μαζί για την ανερχόμενη ταινία "A Star Is Born". Τον τελευταίο καιρό, λόγω και της συνεργασίας, εμφανίζονται συχνά σε εξόδους, πάνε για ψώνια και βγαίνουν και με την μηχανή του Bradley για βόλτα. Η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι δύο φίλοι, είναι το remake της ταινίας του 1937 και φήμες λένε, ότι αρχικά ο ρόλος της πρωταγωνίστριας ήταν να δοθεί στην Beyoncé αλλά λόγω της περιοδείας της με τίτλο "Formation World Tour" τον απέρριψε. [gallery-710310]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.