CELEBRITIES

Η "Eleven" από το "Stranger Things" κάνει το πρώτο της εξώφυλλο


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

27 Οκτωβρίου 2016

Οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα θα ξέρετε την σειρά "Stranger Things", που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο. Ο ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανήκει στην Millie Bobby Brown, που παίζει τον ρόλο και του καλού και του κακού κοριτσιού.

Η 12χρονη ηθοποιός είναι μια μικρή star, καθώς η προσωπικότητά, το ταλέντο και το στιλ της, έχουν αγαπηθεί από πολλά κορίτσια της ηλικίας της και μεγαλύτερους fan. Εμφανίζεται συνέχεια, σε τηλεοπτικέ εκπομπές, front row σε fashion show και αυτή την φορά γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο.

Για το περιοδικό  "Interview Magazine", η Millie Bobby Brown, επιλέγει να γίνει το κακό κορίτσι και να φωτογραφηθεί με glam punk rock. Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις με αρκετή χαλαρότητα, για όλη αυτή την ξαφνική δημοσιότητα, για την επιτυχία του πρώτου κύκλου "Stranger Things", για την εξέλιξη του ρόλου της στον δεύτερο κύκλο και για τον χαρακτήρα της. Η βασική ερώτηση που απαντά είναι αν η "Eleven" που υποδύεται, θα γίνει ακόμα πιο κακιά.

Δείτε την εκπληκτική φωτογράφιση της Millie Bobby Brown για το  "Interview Magazine", στις παρακάτω φωτογραφίες.

[gallery-710761]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.