CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Harry σώζει ελέφαντες και καίει καρδιές


29 Οκτωβρίου 2016

Οι καλοκαιρινές διακοπές του σίγουρα δεν ήταν σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, αντίθετα, ο Πρίγκιπας Harry επέλεξε να αφιερωθεί στο να δουλέψει σε ένα κέντρο διάσωσης ελεφάντων στο Μαλάουι.

Πριν λίγες μέρες το Βασιλικό Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από την παραμονή του εκεί, με τον γνωστό για τις ευαισθησίες του Harry να μας εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά. Σκοπός του όλου πράγματος, όπως εξήγησε ο ίδιος, ήταν η μεταφορά 500 άγριων ελεφάντων από εκείνο το σημείο σε ένα κέντρο άγριας ζωής 220 χλμ. μακριά. Μάλιστα, έγραψε μόνος του τις λεζάντες που συνόδευαν τις φωτογραφίες.

«Ελέφαντες. Η βάση της Αφρικής. Δεν μπορείς να φανταστείς κανένα μέρος σαν αυτό χωρίς να υπάρχουν ελέφαντες. Οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους». Εκτός από το να μεταφέρουν τους ελέφαντες, ο Πρίγκιπας Harry βοήθησε επίσης στη μεταφορά ενός ρινόκερου αλλά και άλλων πλασμάτων όπως αντιλόπες, βουβάλια και ζέβρες.

«Είναι φοβερό να βλέπεις τέτοια πλάσματα να μετακινούνται με έναν τρόπο που δεν είχες φανταστεί ποτέ». Μα δεν τον λατρεύετε;

[gallery-711320]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.