CELEBRITIES

Tippi Hedren: Η μούσα του Alfred Hitchcock τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και stalking


30 Οκτωβρίου 2016

Η Tippi Hedren υπήρξε μούσα του διάσημου σκηνοθέτη Alfred Hitchcock και όσοι έχετε μία λατρεία με τις ταινίες μυστηρίου του θα την είχατε δει στο "The Birds", αλλά και στο "Marnie". Επίσης, η Tippi είναι μητέρα της Melanie Griffith και στην εποχή της υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες.

Ωστόσο, ο λόγος που απασχολεί τα μέσα εν έτη 2016 δεν είναι τα φυσικά της προσόντα, ούτε και η κόρη της. Στην αυτοβιογραφία της, η θρυλική αυτή ηθοποιός, που πλέον είναι 86 ετών, αποκαλύπτει ότι ο διάσημος σκηνοθέτης περνούσε συχνά έξω από το σπίτι της και της είχε ζητήσει να "τον αγγίξει" ενώ δούλευα στην ταινία "The Birds".

Επίσης, αποκαλύπτει πως ο Hitchcock είχε προσπαθήσει να την πιέσει να τον φιλήσει ενώ καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα μιας λιμουζίνας.

"Ήταν μία απαίσια στιγμή", γράφει.

Ακόμα και όταν ξαναδούλεψαν μαζί για την ταινία "Marnie" εκείνος είχες εμφανιστεί απρόσκλητος στο καμαρίνι της και την άγγιξε με τρόπο σεξουαλικό.

Αν και σε διάφορες συνεντεύξεις της η Tippi έχει μιλήσει γι αυτά τα γεγονότα, τότε που έγιναν δεν το είχε πει σε κανέναν γιατί "η σεξουαλική παρενόχληση και το stalking ήταν όροι που δεν υπήρχαν" στα early 60s.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.