CELEBRITIES

H Charlize Theron φοράει ριχτά και δηλώνει: "Είμαι πολύ χοντρή αυτή τη στιγμή"


31 Οκτωβρίου 2016

Copy-of-20161029_zaa_nc34_009.jpg

Η διάσημη ηθοποιός, Charlize Theron την περασμένη Πέμπτη έδωσε το παρόν στο amfAR’s Inspiration Gala, όπου έλαβε βραβείο για το φιλανθρωπικό της έργο. Εντυπωσιακή και υπέρλαμπρη όπως πάντα, η Charlize έκλεψε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά με το μαύρο σύνολό της, που ήταν σε over-sized γραμμή. Από πολλούς σχολιάστηκε το baggy σύνολό της, αφού η ίδια έχει δηλώσει ότι το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια κιλά. Έτσι οι περισσότεροι σχολίασαν ότι η Charlize επιλέγει αυτή τη loose γραμμή στα ρούχα της για να κρύψει τα κιλά που έχει κερδίσει.

Κιλά που πήρε, βέβαια, για χάρη του νέου της ρόλου στην ταινία Tully, όπου υποδύεται τη Marlo, μητέρα 3 παιδιών. Για την ακρίβεια η ζυγαριά της τη δείχνει 15 κιλά πιο βαριά.

"Ναι, είμαι πολύ χοντρή αυτή τη στιγμή", δήλωσε η ίδια στη διάσημη παρουσιάστρια Chelsea Handler όταν είχε αναφερθεί στα κιλά που πήρε.

  Στα δικά μας μάτια πάντως η Charlize παραμένει μία καλλονή και τα κιλά που πήρε δεν είναι καθόλου άσχημα ή περιττά...  Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο Gala: [gallery-711643]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.