CELEBRITIES

Γιατί τρομάζει κάθε βράδυ η Kendall Jenner;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

31 Οκτωβρίου 2016

Kendall-Jenner-10.jpg

Το 20χρονο διάσημο μοντέλο, Kendall Jennerμας αποκαλύπτει κάτι πολύ προσωπικό όσον αφορά την υγεία της. Μια από τις πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς "Keeping Up With the Kardashians", αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και όπως λέει και η ίδια δεν αισθάνεται καθόλου καλά.

Στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της επόμενης Κυριακής, η όμορφη Kendall αναλύει την κατάσταση της το τελευταίο διάστημα που δεν είναι τόσο καλή, σε αντίθεση με αυτό που φαίνεται, δηλώνοντας ότι ξυπνάει στην μέση της νύχτας και δεν μπορεί να κουνηθεί. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα στιγμιότυπο που αναφέρει το θέμα αυτό που την έχει τρομάξει αυτό τον καιρό και αμέσως μετά δείχνει την τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα της, Kris Jenner, η οποία της απαντάει ότι το έχει πάθει αυτό, μάλλον, λόγω άγχους.

Kendall Jenner σκέφτεται συνεχώς ότι της συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δηλώνει ότι όλοι νομίζουν ότι είναι καλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι fan της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς αναμένουν να δουν αναλυτικά, για το τι ακριβώς συμβαίνει στο αγαπητό μοντέλο.

kendall-jenner-1

[gallery-711719]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.