CELEBRITIES

Celebrities και πλαστικές επεμβάσεις: Μια ματαιόδοξη σχέση


3 Νοεμβρίου 2016

8babd59c-8be2-4fdf-a511-b17f85cbcf32.jpg

Στο εξωτερικό οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν απομυθοποιηθεί σε σχέση με εμάς, εδώ στην Ελλάδα. Οι celebrities μιλάνε ανοιχτά για τις παρεμβάσεις που έχουν κάνει σε πρόσωπο και σώμα και μάλιστα πολλές αποκαλύπτουν ότι θα έκαναν ξανά και ξανά αν χρειαζόταν. Φυσικά δεν είναι όλες αυτής της άποψης, υπάρχουν και μερικά παραδείγματα διάσημων γυναικών-Jennifer Aniston, Julia Roberts- που δε θεωρούν σωστό να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους και να παρεμβαίνουν στις μεταβολές που προκαλούνται σε σώμα και πρόσωπο, καθώς τα χρόνια περνούν. Αν ρωτάτε την προσωπική μου άποψη, συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση της Julia Roberts. "Το πρόσωπο κάθε γυναίκας είναι μία ιστορία....και σίγουρα η ιστορία αυτή δε θέλει καμία από εμάς να είναι πως οδηγήσαμε να πάμε στο γιατρό για πλαστική επέμβαση!"

  • Jennifer Aniston

"Είμαι πολύ τυχερή στη ζωή μου που γνωρίζω γυναίκες όπως την Gloria Steinem, η οποία θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη και δεν έχει αγγίξει το πρόσωπό της. Diane Keaton, Annette Bening, όλες αυτές οι υπέροχες γυναίκες, άψογες και το αποδεικνύουν! Ξέρετε ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Δεν κατακρίνω τις πλαστικές επεμβάσεις, απλά κάποιες φορές εύχομαι να μπορούσα να πω στους δικούς μου ανθρώπους να μην αγγίζουν το πρόσωπό τους."

—Harper's BAZAAR Australia, August 2014

  • Iggy Azalea

"Τις αγαπώ και θέλω να μιλήσω για τις πλαστικές επεμβάσεις.... Αισθάνομαι καλύτερα όταν δεν έχω μυστικό. Είναι καλύτερο να το αποκαλύπτεις μόνη, από το να στο βγάλει στη φόρα κάποιος άλλος '"

—On her boob job to E!, March 2015

  • Naomi Campbell

"Είναι ok για όσους το κάνουν για τον εαυτό τους και όχι για να ευχαριστήσουν τους γύρω τους."

—Harper's BAZAAR, March 2012

  •  Kylie Jenner

"Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Είμαι κατά της αναισθησίας, μια φορά στον οδοντίατρο δεν μπορούσαν να συνέλθω και από τότε έχω τρομάξει. Έκανα εμετό και ήμουν χάλια την επόμενη ημέρα. Μέχρι σήμερα έχω προσθέσει filler στα χείλη μου. Ποτέ δε λέω Ποτέ. Δεν είμαι κατά στο να αλλάξω κάτι που με ενοχλεί στο σώμα μου."

—Kylie Jenner Official App (via MTV)

  •  Kim Kardashian

"Εμπιστεύσουμε γλυκέ μου, αν αφαιρέσω το σουτιέν μου θα μου πεις ότι τα θες αυτά. Εννοείται πως δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων...Έχω δοκιμάσει Botox και είναι το μόνο που έχω κάνει στον εαυτό μου."

  • Kourtney Kardashian

"Έχω κάνει προσθετική στήθους αλλά είναι τόσο αστείο, γιατί δεν είναι μυστικό και δε με νοιάζει πλέον να κρύβομαι."

—Nightline, May 2010

  • Nicole Kidman

"Δυστυχώς έχω δοκιμάσει Botox, αλλά το αφαίρεσα και τώρα μπορώ να κουνάω ξανά το πρόσωπό μου."

—La Repubblica, reported by The Huffington Post, January 2013

  • Julia Roberts

"Το πρόσωπό σου είναι μία ιστορία...και δεν πρέπει να είναι μία ιστορία που οδήγησες για να πας στο γιατρό."

—Elle, August 2010

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.