CELEBRITIES

Ο Michael Douglas είναι δίπλα στο πρόβλημα υγείας του Val Kilmer


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

1 Νοεμβρίου 2016

Michael-Douglas-9.jpg

Ο Michael Douglas αποκάλυψε πρόσφατα, την κατάσταση υγείας του συμπρωταγωνιστή του και φίλου του Val Kilmer. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε, ότι ο Val είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα υγείας, που είχε και ο ίδιος και ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για αυτόν. O ίδιος πριν λίγα χρόνια, είχε κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο και ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για εκείνον.

Ο 72χρονος ηθοποιός, δήλωσε ότι είναι στο πλευρό του Val Kilmer και συγκεκριμένα είπε "My prayers are with him. That's why you haven't heard too much from Val lately". Ο 56χρονος Val, παρόλο που διέψευσε της φήμες για το πρόβλημα υγείας του τον περασμένο Οκτώβριο στο Facebook και ότι απλά είχε κάνει μια επέμβαση στον φάρυγγα, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα από το 2015 και μετά, που αναφέρουν τις συνεχείς θεραπείες λόγω καρκίνου στο νοσοκομείο.

Μετά από όλα αυτά, τελικά ο Michael Douglas μας αποδεικνύει ότι μπορείς να παλέψεις τον καρκίνο και να επιβιώσεις. Επίσης, σε γνωστό περιοδικό δήλωσε ότι η αίσθηση που έχεις όταν ξεπερνάς ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας, είναι μια ολοκληρωτική αναγέννηση.

[gallery-712140]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.