CELEBRITIES

Η ημίγυμνη εμφάνιση του James Franco για χάρη της Hillary Clinton


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

2 Νοεμβρίου 2016

james-franco-7.jpg

Ο γοητευτικός ηθοποιός James Franco, έδειξε τον δικό του τρόπο υποστήριξης της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, Hillary Clinton. Μόλις μία εβδομάδα πριν της εκλογές, ο James ανέβασε το δεύτερο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είχε χιλιάδες views, και έγραψε την παρακάτω φράση, "I don’t usually endorse candidates, but when I do they’re extraordinary #MostInterestingWoman”.

Ο 38χρονος ηθοποιός δανείστηκε με χιούμορ, το μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας της μπύρας Dos Equis “Most Interesting Man in the World” και μέσα από το βίντεο φορώντας απλά μια πετσέτα, δίνει περισσότερους λόγους για τους οποίους η Hillary είναι "the most interesting woman in the world”. Συνεχίζει στο βίντεο λέγοντας, ότι δεν συμφωνεί πάντα με τους υποψήφιους προέδρους αλλά όταν αποφασίσει να τους υποστηρίξει, το κάνει και με το παραπάνω. Για αυτό και παροτρύνει και τον υπόλοιπο κόσμο να ψηφίσει με σύνεση.

Ο ανατρεπτικός James Franco με την ημίγυμνη εμφάνισή του, θέλησε οι περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι, να γνωρίζουν ότι Hillary Clinton είναι μια αξιοθαύμαστη γυναίκα που έχει προσφέρει σημαντικό έργο και αξίζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο και αμέσως μετά και το δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

I don't usually endorse candidates, but when I do they're extraordinary #MostInterestingWoman

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης James Franco (@jamesfrancotv) στις

 

I don't usually endorse candidates, but when I do they're extraordinary #MostInterestingWoman

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης James Franco (@jamesfrancotv) στις

      [gallery-712514]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.