CELEBRITIES

O Val Kilmer αρνείται ότι πάσχει από καρκίνο μετά τους ισχυρισμούς του Michael Douglas


3 Νοεμβρίου 2016

Val-Kilmer-Getty.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Michael Douglas δήλωσε ότι προσεύχεται για τον Val να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να γίνει σύντομα καλά. Ανέφερε επίσης ότι ο διάσημος ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, γι αυτό το τελευταίο διάστημα δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Kilmer απάντησε στον Michael μέσα από το λογαριασμό του στo facebook. Αρχικά αρνήθηκε ότι είναι άρρωστος, σημείωσε ότι αγαπάει τον Michael Douglas και ότι ο ίδιος έχει παραπληροφορηθεί. "Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μαζί ήταν πριν δυο χρόνια περίπου, όταν τον ρώτησα αν γνωρίζει κάποιον ειδικό για να πάρω μία διάγνωση για κάτι που ανίχνευα στο λαιμό μου. Τελικά με κοίταξε μια ομάδα στο UCLA και η διάγνωση έδειξε ότι δεν έχω καρκίνο. Εξακολουθώ να έχω μια πρησμένη γλώσσα και αναρρώνω σταθερά ... Ελάτε να δείτε είμαι ζωντανός και ευτυχισμένος και θα είμαι αυτοπροσώπως στο Westwood την επόμενη εβδομάδα, να έρθετε να με δείτε."

Ο Kilmer είναι οπαδός του Christian Science, του οποίου οι υποστηρικτές συχνά απορρίπτουν τη συμβατική ιατρική, και θεωρούν ότι η προσευχή θα τους θεραπεύσει. Ο ηθοποιός λοιπόν απευθύνθηκε στις ανησυχίες των οπαδών που πιστεύουν ότι δε θέλει να ακούσει τους γιατρούς, λόγω της θρησκείας του. "Ορισμένοι οπαδοί λανθασμένα θεωρούν ότι η σιωπή μου για τα προσωπικά μου θέματα σήμαινε ότι δεν είμαι υπεύθυνος για την υγεία μου, λόγω της εξάρτησης μου για την προσευχή και την αγάπη. Ελπίζω τώρα να έχω βάλει μία τάξη στις ανησυχίες του κόσμου σχετικά με την υγεία μου."

“Ό,τι κι αν οδήγησε τον Michael Douglas να κάνει εικασίες για την υγεία μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένας στοργικός και αφοσιωμένος φίλος και είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι απλά ανησυχούσε και δεν ήθελε να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για εμένα.”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.