CELEBRITIES

Το νέο βιβλίο της Gillian Anderson του X-Files, για την αυτοπεποίθηση των γυναικών


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

3 Νοεμβρίου 2016

gillian-anderson-2.jpg

Η Gillian Anderson ως πράκτορας Scully, από την επιτυχημένη σειρά X-Files, έπρεπε να αντιμετωπίζει διάφορες υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος και με πολύ κόπο, έβρισκε πάντα την λύση για να τις εξοντώσει. Το ίδιο και στην πραγματική της ζωή, έχει βρει τον τρόπο να επιλύει δύσκολες καταστάσεις της καθημερινότητας.

Εμπνεόμενη από την ίδια της την ζωή, η διάσημη ηθοποιός μαζί με  τη συγγραφέα - δημοσιογράφο Jennifer Nadel παρουσίασαν το νέο τους βιβλίο με τίτλο: "WE: A Manifesto for Women". Το μήνυμα που θέλουν να διαδώσουν μέσα από το βιβλίο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, είναι να φτιάξουν την ζωή τους έτσι, ώστε να καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι και για ποιο σκοπό το κάνουν αυτό. Μπορεί αυτό να ακούγεται απλό και αρκετά αισιόδοξο, αλλά μπορεί να επιτευχθεί  μέσα από το βαθύτερο νόημα αυτού του βιβλίου που μπορεί να σας συνεπάρει.

gulia-1

Και οι δύο γυναίκες, δηλώνουν ότι το βιβλίο απευθύνεται και στα κορίτσια ειδικά, που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αρνητική στάση κατά την διάρκεια της εφηβικής τους ζωής. Η Jennifer Nadel δηλώνει ότι μέσα από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα βοηθηθούν πολύ και ότι όταν η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία δεν είχε πολλές γυναίκες για να την συμβουλέψουν και να την καθοδηγήσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.