CELEBRITIES

Τι είπε η Chrissy Teigen για τις πρώην του John Legend


4 Νοεμβρίου 2016

20161024_zaa_nc34_013.jpg

Η supermodel, social media star Chrissy Teigen είναι επιπλέον μία cool σύζυγος όπως όλα δείχνουν.

Η Chrissy πόζαρε για το cover του περιοδικού Cosmopolitan, στο τεύχος Δεκεμβρίου. Στη συνέντευξη που έδωσε φάνηκε ότι είναι πολύ cool με τις πρώην του συζύγου της, John Legend και μάλιστα οι δυο τους αστειεύονται για εκείνες.

"Νομίζω ότι ο John είναι ένας περιβόητος κυνηγός μοντέλων. Στα δικά μου μάτια βέβαια είναι ένα γλυκύτατο αρκουδάκι. Αυτό που είναι αστείο  είναι το γεγονός ότι εγώ τα πάω καλά με όσες ήταν στο παρελθόν. Πάντα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μου είναι συμπαθητικές. Αφού τις γνωρίσω, μετά του λέω Oh! γνώρισα και την πρώην σου στο πλατό-και πραγματικά το διασκεδάζουμε και οι δυο μας." 

Από το 2007 μέχρι σήμερα, το διάσημο ζευγάρι παραμένει μαζί και μάλιστα οι δυο τους δηλώνουν τρομερά ερωτευμένοι. Το πόσο ερωτευμένοι είναι φάνηκε και στο video clip του John Legend, για το τραγούδι "All of Me", στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν και μάλιστα ο  τραγουδιστής της αφιέρωσε τους απίστευτους στίχους!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.