CELEBRITIES

Η Lady Gaga θα υποδυθεί μία πολύ καλή της φίλη


6 Νοεμβρίου 2016

lady-gaga-photoshoot-for-versace-spring-2014_2-Αντιγραφή.jpg

Τις έχουν παρομοιάσει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλλον ήρθε η ώρα να γίνουν "ένα" και στην πραγματικότητα. Η Lady Gaga πρόκειται να υποδυθεί τη Donatella Versace στο American Crime Story, με τους fans να έχουν πάθει φρενίτιδα από τον ενθουσιασμό.

Vanity Fair Oscar Party 2014 - LA Εκτός από την εξωτερική ομοιότητα, οι δύο ισχυρές γυναίκες διατηρούν και στενή φιλία - έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε red carpet events ενώ η εκκεντρική star έχει ποζάρει και για την καμπάνια της διάσημης σχεδιάστριας στο παρελθόν.

lady-gaga-photoshoot-for-versace-spring-2014_2-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Ο συγκεκριμένος ρόλος έρχεται για τη Lady Gaga μετά τη συμμετοχή της στο προηγούμενο μέρος της συγκεκριμένης σειράς, το  American Horror Story: Hotel, η οποία της χάρισε και μια Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Best Actress in a Limited Series. Το τρίτο μέρος θα ξεκινήσει να γυρίζεται το 2017, με κεντρικό θέμα τον θάνατο του Gianni Versace, αδερφού της Donatella, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1997 έξω από την έπαυλή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.