CELEBRITIES

H Wonder Woman, Gal Gadot, γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

8 Νοεμβρίου 2016

gal-gabot-3.jpg

Η ηθοποιός Gal Gadot από το Israel, έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες όπως στο "The Fast and the Furious", "Batman v Superman: Down of Justice" και τελευταία είναι ευρέως γνωστή ως "Wonder Woman", καθώς πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη ταινία της Marvel, που αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη μέσα στο 2017. Η όμορφη ηθοποιός είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού και από ότι είδαμε στο Instagram, μόλις ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της!

gal-gabot-3

Η 31χρονη Gadot, ανέβασε μια πολύ γλυκιά selfie φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φαίνεται η ίδια και ο σύζυγός της, Yaron Versano, να έχουν τα χέρια τους στην κοιλίτσα της Gal και να λάμπουν από ευτυχία. Η ηθοποιός έγραψε στο post της "So excited to share this wonder with you... #mommyforthesecondtime", μοιράζοντας με τους θαυμαστές της ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα.

 

So excited to share this wonder with you... #mommyforthesecondtime ✨???✨

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gal Gadot (@gal_gadot) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.