CELEBRITIES

Η Heidi Klum αποκαλύπτει τη σχέση που έχουν τα μοντέλα με το φαγητό


13 Νοεμβρίου 2016

8888-2.jpg

Η Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό και μας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι υπέροχη τόσο στην εμφάνιση όσο και με αυτά που λέει.

« Είμαι 43 ετών και η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και ξεφουσκώσει τέσσερις φορές, γιατί είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών» Δηλώνει η το πανέμορφο μοντέλο. Και συνεχίζει δηλώνοντας ότι έχει θηλάσει όλα της τα παιδιά και έχει αγκαλιάσει όλες τις αλλαγές του σώματος της. Αγαπάει το σώμα της και προσπαθεί να το φροντίζει όσο περισσότερο μπορεί.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι η πεποίθηση ότι τα μοντέλα δεν τρώνε, δεν είναι τελείως λάθος. Και συνέχισε λέγοντας ότι όλα τα μοντέλα, όπως και εκείνη, τρώνε κανονικά απλά λόγω της συγκεκριμένης δουλειάς πρέπει να είναι πιο προσεκτικές στο τι καταναλώνουν. Εξάλλου το φαγητό δεν είναι μόνο θερμίδες, αλλά και θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητη για την καλή υγεία. Και έκλεισε λέγοντας ότι θέλει να είναι δυνατή και υγιής τόσο για εκείνη την ίδια όσο και για την οικογένεια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.