CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William μιλάει για την οικογένεια του και μας συγκινεί


20 Νοεμβρίου 2016

abaca-565328-022.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι νιώθει πολύ τυχερός που έχει δίπλα του τη Kate γιατί είναι μια φανταστική σύζυγος και καταπληκτική μητέρα. Συμπλήρωσε επίσης ότι η ζωή του από τότε που παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά η ζωή του έχει αλλάξει πάρα πολύ. Φυσικά λατρεύει τα παιδιά του και τονίζει ότι εκπληκτικό το πόσα πολλά πράγματα μπορούν να σε μάθουν αυτά τα μικρά πλασματάκια.

Ο πρίγκιπας δήλωσε επίσης ότι είναι πολύ διαφορετικό που έχει κόρη, αφού δεν είχε μια αδελφή. Η μικρή Charlotte είναι πολύ δυναμική και πολύ γλυκιά. Από την άλλη ο γιος του George μερικές φορές το φτάνει στα όρια του και τον κρατάει συνέχει σε εγρήγορση γιατί είναι πολύ ζωηρός, όμως είναι και ένα πολύ γλυκό αγόρι. 

Τώρα που ο πρίγκιπας William έχει γίνει πατέρας δυο παιδιών σκέφτεται διαφορετικά και ανησυχεί περισσότερο για το μέλλον.  Θέλει τα παιδιά του να είναι υγιή κα να μεγαλώσουν με φιλοδοξίες και να μην κάνουν στους άλλους αυτά που δεν θέλουν να τους κάνουν. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.