CELEBRITIES

H J.K. Rowling έστειλε το βιβλίο του "Harry Potter" σε κορίτσι στην Συρία


24 Νοεμβρίου 2016

tweet-harry-potter-c.JPG

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι της μικρούλας Bana al-Abed, που κατάγεται από την Συρία και είναι 7 ετών. Το γλυκό κορίτσι, έχει ήδη δικό της λογαριασμό στο Twitter (υπό την επίβλεψη της μητέρας της) στον οποίο κάνει tweets και αναφέρει την προσωπική της εμπειρία στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, Χαλέπι. Πρόσφατα έκανε ένα tweet στο οποίο ανέφερε ότι της άρεσε πολύ η ταινία του Harry Potter και ήθελε πολύ να διαβάσει και τα βιβλία. Σε αυτό, ανταποκρίθηκε η ίδια η J.K. Rowling.

Η ευαισθητοποιημένη συγγραφέας έστειλε το βιβλίο του «Harry Potter» στην Bana al-Abed και η μικρούλα από την Συρία την ευχαρίστησε δημοσιεύοντας στο προσωπικό λογαριασμό μία φωτογραφία με ένα όμορφο μήνυμα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Σε αυτό το tweet ένας περίεργος follower ρώτησε πως θα μπορούσαν να παραδωθούν βιβλία ενώ υπάρχει κατάσταση πολέμου στην πόλη, και η Rowling απάντησε απλά: «ebooks».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.