CELEBRITIES

Η Dita Von Teese στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σχετικά με την ομορφιά


28 Νοεμβρίου 2016

abaca-braa20160925-054.jpg

«Πάντα ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τη mainstream εικόνα που έχουν τα media σχετικά με το είναι όμορφο ή sexy. Δε θα έδειχνα ωραία σε μία φωτογράφιση με μαγιό, δεν μου αρέσουν αυτά τα κορίτσια και ποτέ δεν θα μου αρέσουν, μπόρεσα όμως να βρω άλλα είδωλα και να ταυτιστώ, από τις glamorous δεκαετίες των 30s, των 40s και των 50s».

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για το νέο της burlesque show The Art of Teese και με την ευκαιρία, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το θέμα της αυτοπεποίθησης.

«Είμαι ένα ξανθό κορίτσι από μια επαρχία του Michigan, όχι και τόσο glamorous, και κατάφερα να βρω τον δρόμο μου και την αυτοπεποίθησή μου μέσα από την τέχνη. Η ομορφιά έχει να κάνει με τη δημιουργία παρά με αυτό με το οποίο γεννιέσαι. Μπορείς εσύ να αποφασίσεις πώς θα είναι ο εαυτός σου και πώς θέλεις να δείχνεις». Πόσο μα πόσο θα συμφωνήσουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.