CELEBRITIES

Αυξάνονται οι designers που αρνούνται να ντύσουν τη Melania Trump


2 Δεκεμβρίου 2016

abaca-555791-010.jpg

Η επερχόμενη First Lady της Αμερικής λοιπόν έχει ήδη αρχίσει να «απολαμβάνει» την αντιπάθεια του κόσμου τα μόδας, με τα ονόματα που αρνούνται να την ντύσουν να αυξάνονται καθημερινά, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερα άσχημα σχόλια.

Marc Jacobs

«Δεν έχω καμία επιθυμία να ντύσω τη Melania Trump. Προσωπικά, θα προτιμούσα να αφιερώσω την ενέργειά μου σε εκείνους που θα πληγούν από τον Trump και τους υποστηρικτές του».

Tom Ford

«Δεν μου κάνει αίσθηση να ντύσω μια υπερκτιμημένη συνοδό που κλέβει ομιλίες και έχει κακό γούστο στους άντρες. Μου ζητήθηκε να τη ντύσω πριν από μερικά χρόνια. Σίγουρα δεν είναι του στιλ μου. Ακόμα κι αν είχε κερδίσει η Hillary, την οποία ψήφισα, ούτε εκείνη θα μπορούσε να φορέσει τα ρούχα μου. Είναι πολύ «ακριβά» και δεν το λέω με την κακή έννοια. Μια Πρώτη Κυρία θα πρέπει να είναι προσιτή σε όλους».

Phillip Lim

«Ήταν ένα ψυχολογικό μαρτύριο αυτές οι εκλογές. Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε και μου έδειξε ότι σαν brand πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες μας. Σαν διεθνές brand λοιπόν, πάντα θέλουμε να συνεργαζόμαστε με άτομα αυθεντικά, με τα οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ιδανικά, όπως η διαφορετικότητα, η καινοτομία, η δικαιοσύνη. Με αυτά τα δεδομένα, δεν βλέπω να αναπτύσσουμε καμία σχέση με την κα Trump».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.