CELEBRITIES

Τι χρειάζεται για να γίνεις Άγγελος της Victoria's Secret. Ιδού η απορία


6 Δεκεμβρίου 2016

victorias-secret-akq.jpg

Ναι, όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ότι αν θέλουμε να μοιάσουμε στα αγγελάκια της Victoria’s Secret δεν είναι κάτι εύκολο και χρειάζεται σκληρή δουλειά – προπόνηση, όπως λέει και η Elsa Hosk σε δήλωσή της. Σε βίντεο που είχε δημοσιευθεί πριν το fashion show, τα μοντέλα κάνουν kick boxing στο ρινγκ, πολλά push ups και πιστεύουν ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και όχι μια προσωρινή «επιδιόρθωση» του σώματός σου. Η καλλονή Martha Hunt δήλωσε ότι με την γυμναστική φροντίζεις τον εαυτό σου και η Adriana Lima πρόσθεσε ότι κάθε μέρα αποδεικνύει στον εαυτό της μέχρι που μπορεί να φτάσει και πόσο δυνατή είναι η ίδια.

Αυτό που τονίζεται στην «δίαιτα» των εκθαμβωτικών angels είναι ότι η γυμναστική σε κάνει όμορφο και δεν είναι απλά ένα ζευγάρι καλλίγραμμα πόδια, είναι η τόνωση της αυτοπεποίθηση σου! Σε μια τελευταία δήλωση της πρωταγωνίστριας του fashion show της Victoria’s Secret 2016, Jasmine Tookes, είπε ότι όταν φόρεσε τα αγγελικά φτερά, αυτό που πέρασε από το μυαλό της είναι ότι έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να αισθάνεται όσο καλύτερα γίνεται με την εμφάνισή της. Συνέχισε λέγοντας ότι αυτό είναι ένα μυστικό για τις γυναίκες που «φορούν ή δεν φορούν φτερά»… 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.