CELEBRITIES

O Robert Pattinson θέλει να γίνει πατέρας;


9 Δεκεμβρίου 2016

pattinson.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ο 30χρονος Robert ρωτήθηκε ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια με την αγαπημένη αρραβωνιαστικιά του, εκείνος έδωσε μια απάντηση που μάλλον δεν την περιμέναμε. Είπε ότι εξακολουθεί να νιώθει σαν να είναι 21 και μη μας πει καλύτερα 14 ετών. Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τα πλάνα γάμου μαζί με την FKA Twigs, εκείνος απάντησε με χιούμορ και είπε ότι τα σχεδιάζει τώρα.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Robert Pattinson να επικεντρώνεται στην καριέρα και στην πατρότητα. Ναι, καλά ακούσατε, ο Robert Pattinson θέλει να γίνει όσο τίποτα άλλο πατέρας και να έχει ένα “cool” παιδί. Το ίδιο συμμερίζεται και η καλή του, 28χρονη FKA Twigs που δήλωσε ότι πριν δύο χρόνια ότι ούτε που θα το φανταζόταν να κάνει παιδί, αλλά τώρα θα ήταν τέλειο να έχει μια κόρη.

Κατά την διάρκεια της σχέσης του, έχουν αναφερθεί πολλά δημοσιεύματα ότι το ζευγάρι δεν είναι τόσο δεμένο όσο φαίνεται και ότι FKA Twigs δεν είναι κατάλληλη για τον Pattinson. Υπάρχουν πολλές φήμες, στο ότι ο Robert Pattinson δεν μπορεί να ξεπεράσει δύο πράγματα, την μεγάλη του αγάπη, Κristen Stewart, και την δημόσια αποκάλυψη της ότι είναι λεσβία.΄

Όπως και να έχει ο Robert Pattinson και η FKA Twigs είναι μαζί και συνεχίζουν να κάνουν τις όμορφες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.