CELEBRITIES

10 και να καίνε! Οι πιο περιζήτητοι εργένηδες του Χόλιγουντ


Χριστίνα Κατσαντώνη

20 Δεκεμβρίου 2016

scott.jpg

Andrew Lauren

Ο γιος του εμβληματικού σχεδιαστή μόδας, Ralph Lauren, έχει το παρουσιαστικό ενός σταρ του Χόλιγουντ. Εκτός από ένας εκ των κληρονόμων μιας δυναστείας της μόδας, είναι κι ένας επιτυχημένος παραγωγός στον χώρο του κινηματογράφου -όπου θεωρείται αυτοδημιούργητος- με πολές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται πάνω από 7,5 εκατ. δολάρια. Στα 47 του σήμερα, ο γοητευτικός κύριος Λόρεν δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Henry Cavill

Έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα του κόσμου από το περιοδικό “Glamour”, έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το “Man of steel”, όπου υποδύθηκε τον Superman, έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας διάσημων αρωμάτων και στα 33 του παραμένει ελεύθερος. Ο πανέμορφος Βρετανός Henry Cavill θεεωρείται ένας γόης χαμηλών τόνων (πιο γνωστή σχέση του είναι αυτή με την πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory, Kaley Cuoco), ο οποίος έμεινε ξανά ελεύθερος μετά τον -προ μηνών- χωρισμό του με τη πρωταθλήτρια ιππασίας, Ellen Whitaker.

Conor Kennedy

Εκ των απογόνων της οικογένειας Κένεντι, έζησε την τραγωδία κι έγινε για πρώτη φορά στόχος των tabloids, όταν η μητέρα του, Mary Kennedy Richardson, αυτοκτόνησε. Η επόμενη φορά που ο νερός κληρονόμος μια περιουσίας που αποτιμάται σε ποσό άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων βρέθηκε στη δημοσιότητα, ήταν εξαιτίας της σχέσης του με την Taylor Swift. Μιας σχέσης, που δεν ευδοκίμησε, οπότε ο 22χρονος Connor, είναι ελεύθερος, ωραίος και περιζήτητος.

Scott Eastwood

Η περιουσία του πατέρα του, Clint, εκτιμάται γύρω στα 400 εκατ. δολάρια, και σύμφωνα με την άποψη που επικρατεί στο Χόλιγουντ είναι ένας πολύ γενναιόδωρος μπαμπάς, που έχει χαρίσει στον υιό Scott μέχρι και ρόλους (π.χ. στο “Gran Torino”). Ο Scott Eastwood, ηθοποιός κι αυτός, δεν έχει σε τίποτα πλησιάσει την καριέρα του διάσημου πατέρα του, όμως έχει κληρονομήσει μια φυσική ομορφιά και γοητεία που τον κατατάσσουν στους πιο ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ. Κι από καλή οικογένεια...

Jack Dorsey

Πέρα από νέος, γοητευτικός, πλούσιος και με μια πολύ πετυχημένη καριέρα ως CEO του Twitter, ο οποίος έχει τιμηθεί με το βραβείο του “Innovator of the year” από τη Wall Street Journal, ο 40χρονος Jack Dorsey, έχει και τη φήμη του “πολύ καλού παιδιού”, με πολυποίκιλα ενδιαφέροντα όπως είναι η μόδα, η γιόγκα και οι εναλλακτικές θεραπείες.

James Franco

Στην περίπτωσή του, τα χρόνια που περνούν, δίνουν στη φυσική ομορφιά του, ακόμα περισσότερη γοητεία. Ηθοποιός και παραγωγός, που εκτός από σινεμά τα τελευταία χρόνια κάνει και τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία, στα 39 του σήμερα, παρααμένει ένας αμετανόητος εργένης με πολυπληθές fan club.

Robert Pera

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1978, πριν ακόμα κλείσει τα 40, έγινε CEO του Ubuquiti Networks και ιδιοκτήτης των Memphis Crizzlies. Το Forbes τον έχει κατατάξει στους νεότερους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, ενώ μεγάλο του ατού θεωρείται το χαμόγελό του και το γυμνασμένο σώμα του.

Mikhail Prokhorov

Η περιουσία του για το 2016 εκτιμήθηκε από το Forbes στα 13,2 δισ. δολάρια, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο 51χρονος Ρώσος, εκτός από επιχειρηματίας και μεγιστάνας των media, ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ (Brooklyn Nets) και πολιτικός (ήρθε τρίτος στις προεδικές εκλογές του 2012), είναι και ένας φημισμένος playboy, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Αφού αγόρασε τους Nets, δεσμεύτηκε ότι θα παντρευτεί αν η ομάδα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα σε πέντε χρόνια, όμως τον Ιούλιο του 2015, πήρε τη δέσμευση πίσω. Στη ζωή του προέχει η δουλειά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Leonardo Di Caprio

Υπάρχει πιθανότητα λίστα με top εργένηδες να μην περιλαμβάνει το όνομα του Leonardo Di Caprio; Φυσικά όχι. Το 2016 του έφερε το 'Οσκαρ που από την εμφάνισή του στον “Τιτανικό” περίμενε και τον χωρισμό με την -πρώην πια- αγαπημένη του, Κέλι Ρόρμπαχ. Στα 42 του σήμερα, ύστερα από αναρίθμητες σχέσεις κυρίως με διάσημα μοντέλα όπως η Ζιζέλ, ο Ντι Κάπριο παραμένει ελεύθερος -υπάρχει ελπίς...

Theo James

Το όνομά του βρίσκεται σε όλες τις λίστες με τους πλέον περιζήτητους εργένηδες της εποχής, κυρίως λόγω εμφάνισης, καθώς έχει χαρακτηριστεί ένας από τους ομορφότερους άντρες στον κόσμο. Πέρα από ομορφιά, ο γεννημένος στην Οξφόρδη Θεόδωρος Τζέιμς Ταπτικλής τον Δεκέμβριο του 1984, έχει ελληνική καταγωγή, σταθερά ανερχόμενη καριέρα ως ηθοποιός (με ρόλους σε σειρές ταινιών όπως The Domino effectκαι “Τhe divergent series”) και κοινωνική συνείδηση (έχει ευαισθητοποιηθεί για το θέμα των προσφύγων κι είχε επισκεφθεί το καλοκαίρι καταυλισμούς στην Ελλάδα). Σκέφτεστε... τίποτα καλύτερο; Οι φαν τουDownton Abbey” θα τον θυμούνται στο ρόλο του Τούρκου που προσέλκυσε ερωτικά τη Lady Mary και πέθανε στο κρεβάτι της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.