CELEBRITIES

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Carrie Fisher, Debby Reynolds


29 Δεκεμβρίου 2016

abaca-484909-025.jpg

Μια ημέρα μετά το θάνατο της  Carrie Fisher, η μητέρα της και θρύλος του Χόλιγουντ, Debbie Reynolds έφυγε από τη ζωή. Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια που ξεχώρισε στη δεκαετία του 50 για την ερμηνεία της στο musical "Singin’ in the Rain", υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μία ημέρα μετά το θάνατο της κόρης της. 
Ο γιος της Todd δήλωσε στα μέσα ότι η μητέρα του ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη και πιεσμένη μετά το χαμό της Carrie, γι αυτό και ο ίδιος της είχε ζητήσει να συναντηθούν σπίτι του, στο Beverly Hills, προκειμένου επιπλέον να κανονίσουν τα διαδικαστικά της κηδείας της αδερφής του. Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και η ίδια δεν πρόλαβε να φτάσε ποτέ στο γιο της.

Την Τρίτη η Debbie ευχαρίστησε στη σελίδα της στο facebook τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έδειξε σχετικά με τον απρόσμενο θάνατο της κόρης της.

Μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood που ξεκίνησε την καριέρα της, τη Χρυσή Εποχή-Golden Age- και μας χάρισε μοναδικές ερμηνείες. 

[gallery-716024]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.