CELEBRITIES

Όταν η Elizabeth Taylor ερωτεύτηκε τον άντρα της καλύτερής της φίλης, Debbie Reynolds


TSVIGKOU

30 Δεκεμβρίου 2016

20100924-zaf-g49-133.jpg

Όσο κι αν η καριέρα της όμως απογειώθηκε, στην προσωπική της ζωή η Debbie δεν ήταν τόσο τυχερή, αν σκεφτούμε ότι η καλύτερή της φίλη-Elizabeth Taylor-παντρεύτηκε το σύζυγό της,

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο 1958, η Debbie και ο σύζυγός της Eddie Fisher, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή και glam ζευγάρια του Hollywood. Με το ζευγάρι των στενών τους φίλων Elizabeth Taylor και Mike Todd -παραγωγός του Hollywood-, συναγωνιζόντουσαν για την πρωτιά του πιο λαμπερού ζευγαριού της εποχής. Μέχρι που ο σύζυγος της Debbie, Eddie Fisher, απέκτησε σχέση με την Elizabeth Taylor, στενή φίλη της Debbie τότε. Μία σχέση πάθους που κατέληξε σε γάμο, λίγο μετά το διαζύγιο ανάμεσα σε Reynolds και Fisher, το 1959.



Το σκάνδαλο ήταν τεράστιο, και το θέμα απασχολούσε τα tabloids για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η Debbie και η Elizabeth ήταν φίλες από μικρή ηλικία καθώς υπήρξαν και συμφοιτήτριες στα MCM Studios. Η Elizabeth από την πρώτη στιγμή έγινε διάσημη, ενώ η Debbie χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να κατακτήσει την κορυφή. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο μεγάλο σοκ υπέστη η Debbie από τη σχέση αλλά και από την ανακοίνωση του γάμου τους

Η μοίρα έκανε για μία ακόμη φορά τα περίεργα παιχνίδια της και οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν αρκετά χρόνια μετά και μάλιστα τυχαία, αφού χρειάστηκε να ταξιδέψουν μαζί, στο ίδιο καράβι. Όπως διηγήθηκε η Reynolds, αντιλήφθηκε την παρουσία της Taylor όταν παρατήρησε ότι έπρεπε να φορτωθούν πολλές βαλίτσες και αναρωτήθηκε "Μα ποιος έχει τόσες βαλίτσες μαζί του;" Χωρίς να το πολυσκεφτεί αποφάσισε να μην κατέβει από το καράβι και μάλιστα να επιδιώξει μία συνάντηση με την πρώην καλή της φίλη.

Όταν ήταν και οι δύο onboard αντάλλαξαν μεταξύ τους αρκετά σημειώματα, μέχρι που κανόνισαν να συναντηθούν στην καμπίνα της Debbie, για να δειπνήσουν μαζί. "Όταν ήμασταν και οι δύο στην καμπίνα μου, πριν πάμε για δείπνο, ξεκινήσαμε συζήτηση γύρω από το γνωστό θέμα. Τη ρώτησα λοιπόν γιατί απ'όλο τον κόσμο ήθελε εκείνον και εκείνη μου απάντησε: "Λοιπόν δεν έχω ιδέα γιατί το έκανα αυτό, ωστόσο ξέρω ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αλλά κοίτα τι έχω τώρα." Λοιπόν είσαι πολύ τυχερή της απάντησα και κάπως έτσι αποκτήθηκε ξανά η σχέση μας" διηγήθηκε χαρακτηριστικά η Debbie Reynolds. O γάμος της Taylor με τον Fisher είχε διαρκέσει μόλις 5 χρόνια.

Χρόνια αργότερα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στην τηλεοπτική ταινία, "These Aged Broads", στην οποία μάλιστα είχε γράψει το σενάριο η Carrie Fisher. “Ήταν απλά απολαυστικό, σαν reunion δύο γυναικών από το κολλέγιο", απάντησε η Debbie, όταν ρωτήθηκε για αυτή τη συνάντηση. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.