CELEBRITIES

Οι νέες κατηγορίες της Amber Heard κατά του Johnny Depp


4 Ιανουαρίου 2017

20150914-zaf-rx3-3183.jpg

Στα έγγραφά αυτά, η Amber ισχυρίζεται πως «Ο Johnny δεν έχει τηρήσει την υπόσχεσή του προς το άτομό μου, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής. Έχω αφοσιωθεί σε μία γρήγορη λύση επί του θέματος ώστε να μπορέσω να πάρω διαζύγιο. Δυστυχώς ο Johnny και οι σύμβουλοί του φαίνεται πως θέλουν να παρατείνουν τη διαδικασία προκειμένου να με τιμωρήσουν. Ο Johnny καθυστερεί την υπόθεση. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Θέλω διαζύγιο τώρα».

Τι απαντά σε όλα αυτά η πλευρά του ηθοποιού; «Το αίτημά της είναι εντελώς ανούσιο και μοιάζει με μια απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή των media και να παρατείνει την παραμονή της στη δημοσιότητα. Προσπαθεί να αναζωπυρώσει το θέμα με αυτό το αίτημά της. Δεν είναι μόνο μια προσπάθεια να παρατείνει τα 15 λεπτά δημοσιότητας αλλά και μια προσπάθεια να εξοικονομήσει περιττά έξοδα για επιπλέον δικηγόρους».

Αν και οι εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν έχουν απαντήσει ακόμη, ο δικηγόρος της Amber, Pierce O'Donnell, δήλωσε στο E! News: «Μετά από μία σειρά πρόσφατων αποτυχιών του στον κινηματογράφο, είναι ευχάριστο που ο Johnny Depp δείχνει να έχει ξαναβρεί την κωμική του πλευρά. Πρόκειται για μία ακόμα γελοία προσπάθειά του να μην πληρώσει στην πελάτισσά μου τα χρήματα που της χρωστάει. Ανυπομονούμε να τα πούμε στο δικαστήριο – και να βοηθήσουμε άρρωστες γυναίκες και παιδιά με τα χρήματα που τώρα αρνείται να δώσει ο κύριος Depp».

Ποιον να πρωτοπιστέψουμε δεν ξέρουμε πια σε αυτή την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.