CELEBRITIES

Kylie Jenner: Το κορίτσι των 40.000$ πλαστικών επεμβάσεων και των 18 εκατομμυρίων εσόδων


Χριστίνα Κατσαντώνη

4 Ιανουαρίου 2017

kylie-jenner51540.jpg

Ο αυξημένος πλούτος της οφείλεται κυρίως στη μεγάλη επιτυχία της προσωπικής της σειράς καλλυντικών, τα έσοδα της οποίας εκτοξεύτηκαν μέσα στο 2016 κυρίως χάρις στα κραγιόν και στα lip kits που ξεπούλησαν. 'Οσο για τη νέα σειρά σκιών που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άλλη εβδομάδα (12/1) αναμένεται με ενθουσιασμό και εκατομμύρια like στα social media. Εκεί όπου η νεαρή Jenner είχε την ευκαιρία και την οξυδέρκεια να θεμελιώσει την αυτοκρατορία της.

Άχαρη έφηβη, αλλά καλή μαθήτρια

Η ανερχόμενη Kylie Jenner, που μοιάζει ικανή όχι απλώς να βαδίσει στα βήματα αλλά και να ξεπεράσει σε χρήμα, δόξα κι επιρροή τη μεγάλη αδερφή Kim (η οποία προηγείται πολύ με κέρδη που εκτιμήθηκαν στα 51 εκατομμύρια δολάρια), δείχνει ως το τυπικό δείγμα του παιδιού που μεγάλωσε -από την ηλικία των 10 ετών- μετέχοντας σε ένα οικογενειακό τηλεοπτικό ριάλιτι. Σε αυτό πέρασε την εφηβεία της, σε αυτό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από πρώτο χέρι πώς χτίζονται περιουσίες και καριέρες χωρίς απαραιτήτως άλλη ιδιότητα πέραν αυτής του celebrity και να διδαχθεί από τους καλύτερους δάσκαλους και δασκάλες πόσο σημαντικός είναι σε μια τέτοια διαδρομή ο ρόλος των social media.

Με το που ενηλικιώθηκε και εγκατέλειψε -με προφανή ανακούφιση- τις σπουδές της με απολυτήριο Γυμνασίου, για το οποίο την τελευταία πενταετία φοίτησε στο σπίτι, η μικρή Jenner άρχισε να δείχνει ότι στο ριάλιτι της ζωής, την εποχή του Internet, του Youtube, των έξυπνων κινητών, των εφαρμογών και των κοινωνικών δικτύων, ήταν πολύ καλή μαθήτρια.

Στα 19 της, πρόλαβε να γίνει η δεύτερη μεγάλη σταρ της οικογένειας Kardashian (ξεπερνώντας και την αδερφή Kendall), να επενδύσει στον χώρο των real estate αγοράζοντας άλλη μια έπαυλη στο Hidden Hills της California και κυρίως να γίνει πρόσωπο οικείο για την αμερικανική οικογένεια και είδωλο για εκατομμύρια teenagers. Είτε απλώς κάνοντας ταξίδια στη χώρα με τον boyfriend Tyga (είναι ήδη τέσσερα χρόνια μαζί,κι όπως εκείνη δηλώνει “αγαπιόμαστε πραγματικά”) ή αναρτώντας σέξι selfies και βίντεο στα social media, όπως το ιδιαίτερα σέξι βίντεο που δημοσιοποίησε τα Χριστούγεννα ως δώρο - έκπληξη προς το κοινό της. Καθόλου άσχημη εξέλιξη για το κορίτσι που στην άχαρη εφηβεία, θεωρούνταν το πιο αδιάφορο μέλος της πληθωρικής οικογένειάς Kardashian.

Βελτιώσεις που... keep up with the Kardashians

Για να φτάσει στα 19 να θεωρείται είδωλο προς μίμηση, η νεαρή Jenner πέρασε το πρόσωπο και το σώμα της από διάφορα στάδια αλλαγών, με το σημερινό αποτέλεσμα να μη θυμίζει και πολύ τον εαυτό της πέντε χρόνια πριν. Δημοσιεύματα που την αφορούν έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι το σύνολο των διορθωτικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί -σε μύτη, χείλια, πηγούνι, ζυγωματικά, στήθος, μέση, γλουτούς- ξεπερνούν τα 40.000 δολάρια.

Η ίδια έχει παραδεχθεί μόνο την επέμβαση στα φυσικά λεπτά χείλη της. Σε συνέντευξη πριν από δύο μήνες μίλησε για το ψυχολογικό πρόβλημα που της είχαν δημιουργήσει ως έφηβη (όταν ένα αγόρι της είπε ότι δεν περίμενε πως θα φιλάει καλά λόγω των λεπτών χειλιών της) και για την αγωνία της ότι κανείς δεν θα ήθελε να τη φιλήσει.

Σήμερα, δεν έχει λόγο πια για τέτοιες αγωνίες. Τα χείλη της είναι ζουμερά και τα οπίσθια της κρατούν ψηλά την παράδοση και μόδα που διαμόρφωσε η οικογένειά της. Όχι πως το... keeping up with the Kardashians είναι πάντα εύκολο -life in plastic is fantastic;

Στην ίδια συνέντευξη, με την οποία αποχαιρέτησε το ευτυχές για εκείνη 2016, δηλώνει εμφατικά πόσο ο Tyga, οι αδερφές και οι γονείς της τη βοήθησαν να διαχειριστεί τη διασημότητα. Και καταλήγει: “Στο τέλος της μέρας πρέπει να ζήσω με ό,τι κάνω. Κι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τρελάθηκα...”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.