CELEBRITIES

Στη δημοσιότητα τα πιστοποιητικά θανάτου της Debbie Reynolds και της Carrie Fisher


10 Ιανουαρίου 2017

abaca-48868-41-1.jpg

Το γραφείο του ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση και βρίσκεται στο Los Angeles θα εκτελέσει περισσότερες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων τοξικολογίας, για να καθοριστεί τι προκάλεσε ανακοπή καρδιάς, κατά την πτήση της από το Λονδίνο στο L.A.
Kατά την 11ωρη πτήση η Carrie, στις 23 Δεκεμβρίου έπαθε καρδιακό επεισόδιο, στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο UCLA Medical Center για τέσσερις ημέρες, ώσπου κατέληξε σε ηλικία 60 χρονών. 

H αυτοψία ολοκληρώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, όταν το σώμα της δόθηκε στην οικογένειά της.

Επιπλέον, τη Δευτέρα το ίδιο site, δημοσίευσε και το πιστοποιητικό θανάτου της Reynolds. Η διάσημη Χολυγουντιανή ηθοποιός πέθανε από αιμορραγία στον εγκέφαλο, καθώς έσπασαν τα αιμοφόρα αγγεία της. Η επίσημη αιτία του θανάτου ήταν μια ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.
Η Reynolds πέθανε μόλις μία ημέρα μετά το θάνατο της κόρης της, σε ηλικία 84 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έγινε άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο. 
Μητέρα και κόρη κηδεύτηκαν στο Forest Lawn Memorial Park στο Los Angeles την Παρασκευή. Η Reynolds θάφτηκε με ελάχιστη στάχτη της κόρης της, στο πλευρό της.  Της Reynolds η κηδεία έγινε μία ημέρα μετά από ένα ιδιωτικό μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της Fisher, στο σπίτι της, στο Beverly Hills.

Την Κυριακή στα Golden Globe Awards, πραγματοποιήθηκε ένα αφιέρωμα στη μνήμη μητέρας και κόρης, που κάθε μία μας έχει χαρίσει υπέροχες κιηματογραφικές στιγμές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.