CELEBRITIES

#ForeverLove: Η φωτό που αφιέρωσε η Iman στον David Bowie για τα γενέθλιά του


10 Ιανουαρίου 2017

iman-ak.jpg

Την Κυριακή, στις 8 Ιανουαρίου - ανήμερα των γενεθλίων του, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Iman ανέβασε ένα σκίτσο που απεικονίζει τον David Bowie παιδί με τον χαρακτηριστικό κεραυνό στο πρόσωπό του, και η λεζάντα της φωτογραφίας είναι "Jan. 8th #ForeverLove #BowieForever".

Μετά την επέτειο του ενός χρόνου από τον θάνατο του Bowie (σαν σήμερα) και των γενεθλίων του, η Iman μοιράστηκε επίσης κάποιες προσωπικές φωτογραφίες με τον άντρα ττης.

 

Jan 8th #ForeverLove #BowieForever

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

 

#fbf #imanarchive #BowieForever

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

 

#tbt #imanarchive #BowieForever

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Bowie, φορώντας στο λαιμό ένα κολιέ με το όνομά του "Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά προσπαθώ", και πρόσθεσε ότι θα φοράει αυτό το κολιέ για όλη της τη ζωή..

Το διάσημο μοντέλο και ο rock τραγουδιστής παντρεύτηκαν στην Τοσκάνη της Ιταλίας, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το 2000 έκαναν το πρώτο τους παιδί, την Alexandria “Lexi” Zahra Jones. 

[gallery-716097]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.