CELEBRITIES

Η Helen Mirren μιλάει για τη φυσική ομορφιά όπως μόνο αυτή ξέρει


11 Ιανουαρίου 2017

abaca-547727-004.jpg

Μία από αυτές ήταν και η αγαπημένη όλων Helen Mirren, η οποία φαίνεται πως αγαπά το συγκεκριμένο trend, αυτό του ανύπαρκτου μακιγιάζ δηλαδή, και θα ήθελε να καθιερωθεί όχι μόνο στον κόσμο των celebrities. Μπορεί γνωστές γυναίκες όπως η Katie Holmes, η Drew Barrymore, η Gwyneth Paltrow και αρκετές άλλες να ποζάρουν αμακιγιάριστες στα προσωπικά τους accounts στο Instagram, αυτό όμως θα ήθελε να το δει να εφαρμόζεται και από τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό.

«Νομίζω θα ήταν υπέροχο αν γινόταν μόδα. Τα πράγματα πάντα κάνουν κύκλο, οπότε νομίζω πως έχουμε εξαντλήσει το θέμα των selfies και πρέπει να πάμε προς διαφορετική κατεύθυνση».

Η ηθοποιός, η οποία έχει συμπεριληφθεί από το αμερικανικό People στις Πιο Όμορφες Γυναίκες του πλανήτη, πρόσφατα ενσάρκωσε έναν ρόλο στην ταινία Collateral Beauty, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Will Smith και πρόκειται για μία εκ των λίγων επιτυχιών που έχουν έναν έγχρωμο ηθοποιό ως lead actor. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να έχει και θετικό πρόσημο όσον αφορά τα επερχόμενα βραβεία Oscar, ειδικά με το θέμα του #OscarsSoWhite, την αντιπαράθεση που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια σχετικά με το αν θα πρέπει οι πρωταγωνιστές των ταινιών να είναι μόνο λευκοί. 

«Νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει εντελώς. Ίσως αυτό που άλλαξε είναι η αποδοχή του κοινού. Πρόκειται για την κότα και το αυγό, δεν ξέρεις ποιο ήρθε πρώτο» δήλωσε η ίδια. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.