CELEBRITIES

Το παλιό σπίτι της Gwen Stefani είναι κάτι παραπάνω από υπερπαραγωγή


13 Ιανουαρίου 2017

gwenstefanihouse-f.jpg

Ωστόσο, η τιμή που είχε αρχικά αγοραστεί το σπίτι, το 2007, ήταν το ποσό των 13.250.000 δολαρίων και αυτό που συμπεραίνουν όλοι είναι ότι σημερινή τιμή πώλησης που έχει οριστεί σε σχέση με την παλιά, δίνει ένα τεράστιο περιθώριο κέρδους στην διάσημη τραγουδίστρια. Το υπερβολικά μεγάλο σπίτι αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια, εννιά μπάνια, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου και όλες οι ανέσεις που πρέπει να υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους.

Όλοι οι μεγάλοι χώροι του σπιτιού είναι διακοσμημένοι από τον γνωστό διακοσμητή των celebrities Kelly Wearstler, με μοντέρνα αισθητική εμπνευσμένη από το λαμπερό Hollywood και έντονο το στοιχείο των γεωμετρικών pattern σε πολλές επιφάνειες. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από γήπεδο τένις, πισίνες, άφθονο γκαζόν για τα παιδιά που έπαιζαν εκεί και επιπλέον ξεχωριστό καθιστικό και κουζίνα.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε και άλλες λεπτομέρειες αυτού του over the top σπιτιού της Gwen Stefani, τότε δείτε όλες τις φωτογραφίες που βρήκαμε για εσάς. 

[gallery-716114]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.