CELEBRITIES

Οι καμπύλες της Kendall Jenner δημιούργησαν χάος στο Internet


16 Ιανουαρίου 2017

abaca-546944-072-1.jpg

Η Jenner μπορεί να είναι μία από τις πιο συγκρατημένες αδελφές Karashian, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκθέτει τα "περιουσιακά" της στοιχεία στα social media. Πρόσφατα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που δείχνουν την όμορφη Jenner να φορά ένα ασπρόμαυρο μπικίνι και όπως θα δείτε το σώμα της είναι καταπληκτικό. Στην πρώτη φωτογραφία το supermodel έχει γράψει την λέξη “chaos”, που δείχνει με ακρίβεια την αντίδραση των εκατομμύρια followers σε αυτή την αποκαλυπτική – sexy εμφάνιση της.

 

 

chaos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kendall (@kendalljenner) στις

 

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν πιο καλλιτεχνική, καθώς δείχνει την ολόσωμη αντανάκλαση της όμορφης Kendal στο τζάμι του παραθύρου κάτω από τον ήλιο. Εκείνη απλά χαλαρώνει και τραβάει με το κινητό της μια φωτογραφία.

 

 

vitamin D

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kendall (@kendalljenner) στις

 

 

Kenny the jet. Photo by me ????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hailey Baldwin (@haileybaldwin) στις

 

Αν και οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν selfies, η Kendall επίσης τράβηξε και άλλη φωτογραφία με την βοήθεια της φίλης της Hailey Baldwin. Η Baldwin δημοσίευσε αυτή την ασπρόμαυρη αισθησιακή φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.