CELEBRITIES

Η JLo αποκαλέστηκε "too old" για τη sexy φωτογραφία της στο instagram


21 Ιανουαρίου 2017

abaca-578656-06795999.jpg

Χθες η διάσημη τραγουδίστρια, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του Trump, είπε να αλλάξει το στιλ των social media και να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της ίδιας με sexy πόζα στο κρεβάτι και τις ψιχάλες της βροχής ούτε καν να απεικονίζονται στη φωτογραφία-κατά τα άλλα το concept του upload ήταν η βροχερή ημέρα.

“Getting too old for this”, “You look old here”, “You old bih” ήταν κάποια από τα comments που διαβάσαμε τα οποία αναφέρουν ότι είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει ακόμα μεγαλύτερη από τη ηλικία της. 


Από την άλλη υπήρξαν και αρκετοί followers που υποστήριξαν την JLo, γράφωντας ότι στα 43 της χρόνια παραμένει sexy και εντυπωσιακή.
Τα αρνητικά σχόλια όμως είχαν την τιμητική τους. "Δεν μπορείς μία φορά να ανεβάσεις φωτογραφία που να μην αφορά τον εαυτό σου;", "Είναι μεγάλη για όλα αυτά, το κάνει καθαρά και μόνο για να έρθει ξανά στο προσκήνιο."



Τα tabloids του εξωτερικού αναφέρουν ότι η JLo, τα τελευταία χρόνια παραείναι αποκαλυπτική στις εμφανίσεις της, χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι πάντα τα ρούχα της αποκαλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του σώματός της και η ηλικία της δεν ταιριάζει σε όλο αυτό.
Τα ερωτήματα που δημιουργούνται όμως από πολλούς που διαφωνούν με τα παραπάνω, είναι αν όντως είναι άσχημο αισθητικά να βλέπουμε το γυμνασμένο κορμί της JLo και από την άλλη γιατί κάποιοι πρέπει να κάνουν τόσο αρνητικά σχόλια και να βγάζουν τόση κακία για το outfit μίας star.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.