CELEBRITIES

Δείτε την αντίδραση της Kristen Stewart στην ερώτηση αν θα επανευρεθεί με τον Robert Pattinson


21 Ιανουαρίου 2017

abaca-567136-016.jpg

Πρόσφατα απαθανατίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου εκεί σύμφωνα με το X17online, ένας paparazzi τη ρώωτησε αν υπάρχει πιθανότητα να γυριστεί μία νέα ταινία, συνέχεια του Twilight, με τον πρώην της.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς αντέδρασε η διάσημη ηθοποιός σε αυτή την ερώτηση:



H διάσημη ηθοποιός απλά αδιαφόρησε και δεν έκανε κανένα σχόλιο. Αργότερα όταν απομακρύνθηκε από τους paparazzi, γελούσε με τους δικούς της που ήταν μαζί της και έδειχνε να απορεί για όσα ερωτήθηκε.

Όλες αυτές οι φήμες ότι η Stewart και ο Robert θα βρεθούν μαζί σε νέα γυρίσματα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο, όταν οι παραγωγοί της ταινίας ανέφεραν ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα νέο project. Σύμφωνα με το Hollywood Life, ο πρόεδρος Lionsgate Motion Picture Group, Patrick Wachsberger  είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο ScreenDaily ότι μπορεί να υπάρχει συνέχεια στην αγαπημένη ταινία Twilight.
"Υπάρχει πιθανότητα. Δεν είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει πιθανότητα. Είναι στο χέρι της Stephenie Meyer-συγγραφέας του βιβλίου. Αν θέλει να  μας πει μία ιστορία για τους πρωταγωνιστές, είμαστε εδώ για εκείνη."

Η 43χρονη συγγραφέας κυκλοφόρησε ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Η ζωή και ο θάνατος: Twilight Reimagined" το 2015. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Meyer έχει κάποιες ίδιες σκηνές με την ταινία, στην αρχή του βιβλίου της. Ωστόσο, όλα αλλάζουν στα τελευταία κεφάλαια. Με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος της Stephenie, πολλοί οπαδοί ελπίζουν να το δουν τη συνέχεια του Twilight και στη μεγάλη οθόνη.


Πηγές στο Hollywood Life αναφέρουν ότι δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί η  Meyer είπε ότι δεν έχει σχέδια για να γράψει συνέχεια σε αυτή την ιστορία . Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ανακούφιση για την Kristen Stewart οι οποία φαίνεται να παρουσιάζει αντίσταση στην επανένωση με τον Robert Pattinson. Από την άλλη εκείνος,  φαίνεται να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την πρώην φίλη του και πάλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.