CELEBRITIES

Ο πρώην σύζυγος της Gwen Stefani παραδίδει μαθήματα σωστού διαζυγίου


23 Ιανουαρίου 2017

abaca-275177-002.jpg

Μία από αυτές ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Gavin Rossdale, ο οποίος παρά το γεγονός ότι χώρισαν μόλις πριν έναν χρόνο, έχει να λέει τα καλύτερα για την Gwen. Δεν είναι και εύκολο άλλωστε να χωρίζεις μετά από 20 χρόνια σχέσης και13 χρόνια γάμου και να διατηρείς ένα σωστό επίπεδο – έχουμε παραδείγματα γάμων που κράτησαν πολύ λιγότερο και ακολούθησε επικό ξεμάλλιασμα (γκουχ γκουχ Brangelina και Johnny Depp).

Βέβαια, για να παίξουμε λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου, αφορμή για το διαζύγιο υπήρξε η φήμη πως ο Gavin απατούσε την Gwen με την νταντά των τριών παιδιών τους, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αν ισχύει εννοείται πως δεν τον παίρνει και να πει κάτι, παρά μόνο τα καλύτερα.

«Περάσαμε 20 χρόνια μαζί και αυτό είναι από μόνο του υπέροχο. Είναι μια ολόκληρη ζωή. Ακόμα πιστεύω ότι είναι καταπληκτική. Υπήρξαν πολλά θετικά στην υπόθεση και με τον καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται όλο και πιο πολύ».

Φυσικά δεν το έβλεπε έτσι ρόδινα από την αρχή, αφού όπως έχει δηλώσει, το διαζύγιό τους ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει ζήσει. «Ήταν παράξενο γιατί έπρεπε να ξεκινήσω να φτιάχνω μια ζωή από την αρχή, συγκρίνοντάς τη με την υπέροχη πραγματικότητα που είχαμε ήδη. Αυτή ήταν και η πρόκληση για μένα».

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως είναι single, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν του αφήνουν χρόνο για προσωπική ζωή ενώ η Gwen, όπως όλοι ξέρουμε, έχει προχωρήσει παρακάτω και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Blake Shelton. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.