CELEBRITIES

Η κόρη της Kourtney Kardashian έχει το δωμάτιο που ονειρεύεται κάθε κορίτσι


27 Ιανουαρίου 2017

kourtneybedroom-e.jpg
 

Fridaze.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

 

Πρόσφατα, η διάσημη μαμά Kourtney, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το ονειρεμένο υπνοδωμάτιο της μικρής της κόρης και αναφέρθηκε για την έμπνευση πίσω από την διακόσμηση αυτού του χώρου. Όταν η οικογένεια μετακόμισε στο νέο σπίτι, η μικρή Penelope ήταν έτοιμη να υποδεχτεί ένα μεγάλο δωμάτιο για εκείνη που θα ήταν με αρκετά παιχνίδια και σίγουρα σε ροζ απόχρωση. Αλλά η μητέρα της, διατήρησε την ίδια παραμυθένια ατμόσφαιρα του προηγούμενου δωματίου της κόρης της αλλά με μία πιο μοντέρνα αισθητική. Το φωτιστικό από neon που κρέμεται στον τοίχο και γράφει την φράση Love Me είναι από την δωμάτιο της Kourtney και η ίδια αναφέρει ότι είναι vintage κομμάτι και επειδή ήταν ροζ και όμορφο το πρόσθεσε στην διακόσμηση αυτού του δωματίου.

Ο σχεδιαστής Martyn Lawrence Bullard έφτιαξε στον τοίχο, που λειτουργεί και σαν κεφαλάρι και πλαισιώνει και γύρω γύρω το κρεβάτι, μια βελούδινη ταπετσαρία σε μπεζ-ροζ χρώμα. Η επιλογή αυτού του μαλακού υφάσματος δημιουργεία μια cozy ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και είναι ιδανική για παιδιά. Η διάφανη βάση με τις μικρές κρεμάστρες από το κατάστημα LaniesCreations on Etsy και με τα ρούχα που προέρχονται από το κατάστημα ρούχων της γιαγιάς για τις vintage κούκλες, κάνει τον χώρο οργανωμένο και παιχνιδιάρικο.

Αυτό είναι το δωμάτιο της Penelope που θέλει να έχει κάθε μικρό κορίτσι. Το ροζ χρώμα σε συνδυασμό με τους εκρού τοίχους κάνει το υπνοδωμάτιο φωτεινό και παραμυθένιο και εσείς μπορείτε να πάρετε ιδέες από την διακόσμηση του χώρου αυτού.

[gallery-716199]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.