CELEBRITIES

Η Pink δε βιάζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει το λόγο της


7 Φεβρουαρίου 2017

abaca-330222-01244123.jpg

Η διάσημη τραγουδίστρια που στις 26 Δεκεμβρίου έγινε για δεύτερη φορά μαμά αποκτώντας ένα γιο, τον Jameson Moon, τη Δευτέρα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram της, όπου ανέφερε ότι είναι η έκτη εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της, δεν έχει χάσει ούτε ένα κιλό, ξεκινάει τώρα την προσπάθεια και πρόσθεσε ότι είναι μία φυσιολογική γυναίκα.

Από την αντανάκλαση στα γυαλιά ηλίου της, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Pink βρισκόταν σε γυμναστήριο και ήταν πανέτοιμη να ξεκινήσει σκληρή προπόνηση για να ξαναβρεί τη φόρμα της.
Λίγο πριν τη φωτογραφία από το γυμναστήριο, μοιράστηκε μαζί μας και μία από το μωράκι της, το οποίο φορούσε φορμάκι που έγραφε ότι είναι της μαμάς του.

Όπως φαντάζεστε τα likes αλλά και τα comments έπεφταν βροχή, τόσο για τη χαλαρότητα της Pink με τα κιλά της εγκυμοσύνης, όσο και με την τόσο γλυκιά φωτογραφία του μικρού Jameson.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.