CELEBRITIES

Το μοναδικό App που χρειάζεστε σήμερα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου


11 Φεβρουαρίου 2017

cute.jpg

Σε αυτό ακριβώς το mood βρίσκεται και η Moët & Chandon, η οποία ξεδιπλώνει την τολμηρή της διάθεση τόσο στα ροζ με τη Moët Rosé Impérial, της οποίας το κουτί της συλλεκτικής φιάλης  - Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition Gift Box. 

Είναι γεμάτο από πάνω ως κάτω με τα ζωηρόχρωμα Emoëticons, ενώ μέσα υπάρχει και ένα φύλο με αυτοκόλλητα Emoëticon έτσι ώστε να δημιουργήσουμε και μόνες μας, όσο και με τα συλλεκτικά Moët Rosé Impérial Emoëticons, τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε στο smartphone μας - γιατί είπαμε πως μιλάμε τη γλώσσα της εποχής (αλλά να μην ξεχνάμε πως προτιμάμε πάντα και τον πιο κομψό τρόπο). Μιλάμε με την καρδιά μας και εκφράζουμε την αγάπη μας τώρα με ένα custom made μήνυμα. 

Και αν ψάχνετε μερικές υπέροχες φράσεις αγάπης και παθιασμένου έρωτα για να του στείλετε μαζί με ένα Moët LOVE sticker, τότε σας έχουμε κάποιες διάσημες φράσεις από βαθιά ερωτευμένους ανθρώπους στη μεγάλη οθόνη: 

"Το μεγαλύτερο μάθημα που θα πάρεις ποτέ είναι να αγαπάς και να σε αγαπάνε πίσω" ~ Christian, Moulin Rouge

"Αλλά η καρδιά δεν είναι σαν ένα κουτί που γεμίζει. Μεγαλώνει σε μέγεθος, όσο περισσότερο αγαπάς" ~ Samantha, Her

"Όχι, μου αρέσεις πάρα πολύ. Απλά όπως είσαι" ~ Bridget Jones Diary

"Έχω ταξιδέψει ωκεανούς χρόνου για να σε βρω" ~ Dracula 

"Τι θέλεις; Θέλεις το φεγγάρι; Απλά πες τη λέξη και θα ρίξω ένα σκοινί γύρω του και θα στο κατεβάσω" ~ Its a Wonderful Life 

"Χωρίς εσένα τα συναισθήματα του σήμερα θα γινουν σημάδια του χθες" ~ Amelie 

Και τα υπέρτατα λόγια αγάπης, που εδώ μπορούμε να βάλουμε αμέτρητα Moët LOVE emojis: 

"Αγαπώ ότι μετά από μία μέρα μαζί σου, μπορώ να μυρίσω ακόμα το άρωμά σου στα ρούχα μου. Και αγαπώ που είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλω να μιλήσω πριν κοιμηθώ το βράδυ. Και δεν έχει να κάνει γιατί είμαι μόνος, ούτε γιατί είναι πρωτοχρονιά. Ήρθα εδώ απόψε γιατί όταν συνειδητοποιείς ότι θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με κάποιον, θέλεις το υπόλοιπο της ζωής σου να ξεκινήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται" ~ Harry Burns, When Harry Met Sally

Spread the love και κατεβάστε το Moët stickers mobile app εδώ:  

Apple Link > https://itunes.apple.com/us/app/id1193632650
Android link> https://play.google.com/store/apps/datails?id=com.moet.stickers

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.