CELEBRITIES

Η Kim Kardashian φυλάει τις ακριβές δημιουργίες για την κόρη της


12 Φεβρουαρίου 2017

kim-cc.jpg

Η 36χρονη σταρ ξεκίνησε να γυρνάει την μία κρεμάστρα μετά την άλλη και να λέει ότι "αυτά είναι όλα τα πράγματα που έχω φορέσει", εξηγώντας ποιό κομμάτι είχε φορέσει σε κάθε εκδήλωση. Ρώτησε τους fans της αν θυμούνται που είχε βάλει το κάθε ρούχο, λέγοντας και η ίδια με την βοήθεια των ετικετών στις κρεμάστρες ότι το ένα φόρεμα το είχε φορέσει για το εξώφυλλο του περιοδικού μόδας Vogue, άλλο στο Met Gala και ένα άλλο στο fashion show του οίκου μόδας Balmain. Και συνέχισε, κρατώντας μια υπέροχη δημιουργία, να ρωτάει του θαυμαστές της "θυμάστε τι είχα βάλει στα Grammy Awards;".

Η πρωταγωνίστρια του The Keeping Up with the Kardashians δεν σταμάτησε εκεί, αφού έδειξε και δημιουργίες που δεν είχε φορέσει ποτέ και μίλησε για ένα βίντεο από το παρελθόν που είχε δημοσιεύσει γνωστό μέσο, στο οποίο φαίνεται ο σύζυγος της Kanye West να την βοηθάει να βάλει σε τάξη την ντουλάπα της και να φτιάχνει το στιλ της. Μετά από αυτό αποκάλυψε στο τέλος ότι ποτέ δεν πετούσε κανένα ρούχο παρά την παρέμβαση του Kanye και ότι τα έχει όλα φυλαγμένα κάπου κρυφά για την αγαπημένη της κόρη, North West. Βγάζοντας μια φωτογραφία τις ακριβές Christian Louboutin γόβες της, ρώτησε την North αν της αρέσουν γιατί τα κρατάει για εκείνη και η μικρή της κόρη απάντησε ότι είναι τόσο αστραφτερά σαν τα γοβάκια της Σταχτοπούτας και συνέχισε να παίζει με τα παιχνίδια της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.